Skip to main content

Wie zijn wij

Met een passie voor outdoor

Wij zijn Mireille en Marcel Sleutjes en samen met onze drie kinderen en onze 2 labradors hebben wij 23 jaar in het centrum van Nijmegen gewoond. In al die tijd hebben we als recreanten/sporters – wandelen, fietsen, mountainbiken, hardlopen, zwemmen etc. - veel tijd doorgebracht in de prachtige omgeving van Berg en Dal.

In 2018 is onze droom uitgekomen om ook zelf te wonen in dit unieke natuurgebied. Daarnaast hadden we een tweede droom: een vakantiehuis/groepsaccommodatie in deze omgeving opzetten uit liefde voor dit gebied en uit passie voor outdoor! In dec 2018 hebben we de vakantiewoning kunnen kopen maar er moest nog wel wat aan gebeuren…..de 4 muren bleven staan en de rest is opnieuw opgebouwd😉.

Zo kon het ook een accommodatie worden zoals wij deze voor onze doelgroep voor ogen hadden: een comfortabel vakantiehuis met een natuurlijke chalet-achtige uitstraling.

Onze achtergrond: Mireille (1969) is docente Lichamelijke Opvoeding op een middelbare school in de omgeving die ook in haar vrije tijd graag met sport bezig is, wandelen en hardlopen. Marcel (1967) is ondernemer en fervent sporter in de natuur, hardlopen en wielrennen.

Samen willen wij onze gasten een heerlijk verblijf bieden en hen te laten genieten van de ontelbare mogelijkheden in dit fantastische gebied. Hierbij staat voor ons respect voor natuur en omgeving centraal.

Wij verwelkomen je graag
Mireille en Marcel Sleutjes