Skip to main content

Vakantiehuis Le Platane

Een sfeervolle woning met een natuurlijke uitstraling

Het huis heeft een mooie, rustgevende diepe voortuin waar je vanaf een terrasje kunt genieten van het uitzicht op het pittoreske dorpspleintje of liggend op het gras kunt mijmeren onder de monumentale plataan van 30 meter hoog.

In de achtertuin bevindt zich een ruim privé terras met een blokhut. Er is een oprit op eigen terrein geschikt voor 2 auto’s en een fietsenstalling.

Fietsen kunnen ook worden gestald in de afsluitbare blokhut en voor de wielrenners/mountainbikers is er een voorziening om na een tocht hun fietsen buiten schoon te spuiten.

Van binnen is het huis sfeervol ingericht met een natuurlijk uitstraling. Je komt binnen in een fijne ruime hal waar voldoende ruimte is voor je wandelschoenen en jassen. Er is een compleet ingerichte keuken met grote koelkast, bar en open verbinding naar de eetkamer en woonkamer.

Op de bovenverdieping zijn vier slaapkamers met totaal 8 bedden en met de volgende kamer-indeling:

  • Slaapkamer 1:  3 x 1-persoonsbed + wastafel - warm en koud water
  • Slaapkamer 2:  2 x 1-persoonsbed + wastafel - warm en koud water + balkon
  • Slaapkamer 3:  1 x 2-persoons-stapelbed
  • Slaapkamer 4:  1 x 1-persoonsbed

Daarnaast is er op de bovenverdieping een luxe ingerichte sanitaire ruimte met 2 douchecabines met regendouche inclusief handdouche. Verder bevindt zich in de sanitaire ruimte ook nog een tweede toilet.

Onderstaand een aantal foto's van het huis. Een plattegrond vindt u hier...

Fotografie: Maerten Prins en Sylvia Sanders